Siste nytt

Ny Webside

NY WEBSIDE. Hei, i kveld vil corvetteclub.no bli byttet ut med ny side. Det vil komme innlogging på den nye, men her må en registrere seg på nytt med fult navn og medlemsnummer. Forumet vil bli lagt ned og nytt forum vil og bli satt opp. Forskjell på nytt forum blir at dette vil ikke ha noe med websiden å gjøre. Forum vil bli for seg selv slik at også her må dere registrere dere. Det blir dermed 2 innlogginger. Grunnen til at vi skiller webside og forum er at det har vist seg å bli mye krøll med oppdateringer og annet slik det nå er. Det gamle forumet vil komme som et arkiv det en kan søke og lese i. Beklager at det har tatt litt tid, men jobben med å sette opp ny side har vist seg å by på en del utfordringer i forhold til siden som er nå samt sommerferie og at dette blir gjort på «dugnad» med lite fritid fra før av. Men vi håper at alt går uten problemer og at vi får lagt ut ny webside og forum. Vi gir beskjed når ny side er oppe. Det er ikke sikkert at registreringen er på plass med en gang den blir lagt ut. Det vil og komme nye e-post adresser til de i styret med corvetteclub domenet. eks Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Corvette Club Norway har stand på Oslo Motorshow 2019

Husk påmelding til Skandinavisk Corvette-treff

Fristen forlenget til 07.07.2019 - husk å melde deg på!!

CCN Landstreff 2019 – nyhetsbrev uke 22

NÅÅÅÅÅÅ er det 7 dager til vi starter opp i Langesund – her følger litt blanda informasjon.

Beste veien (minst fartsdumper) fra Brevikbrua til hotellet er å følge skiltingen til ferga til Hirtshals via FV352. Ikke sving ned til ferga men fortsett 500 meter nordover til rundkjøringen hvor hotellet ligger på høyre side.

Ved ankomst får du utlevert et ID-ark som vi ber deg legge synlig på dashbordet hele helgen.

Om uhellet skulle være ut har vi etablert kontakt med lokale krefter med løftebukk og biltilhenger.

Meguiar’s har i år valgt å prioritere sin deltagelse på åpningen av Nasjonalt Kjøretøyhistorisk Museum på Lillehammer og vil derfor ikke stille med salg av varer på treffet vårt.  Husk derfor å ta med deg alt av pussemidler du trenger.

Arrangementskomiteen kan treffes på vår vakt-telefon 900 10 495.

Vi håper at du kan ha på deg treff-skjorta på lørdag (søkt om varmt og fint vær) slik at andre kan se hva vi representerer når vi er ute og cruizer og mingler på P-plassen.

For banketten ber vi om at du kommer i et pent antrekk.

Med dette ønsker arrangementskomiteen for Landstreffet dere alle riktig velkommen til Langesund i Pinsen 2019

Vel møtt!

 

Arne Jonny

CCN Landstreff 2019 – Nyhetsbrev uke 21

Etter bedømming, båttur, grill og allsang på fredag står cruising og bankett på agendaen for lørdag.

Vi skal skal følge gamle E-18 via Brevik inn til bunnen av Eidangerfjorden og følge Langangsveien til nybrua ved Larvik før vi svinger inn på veien til Helgeroa.  Fra Helgeroa tar vi Helgeroveien til Stavern.  Der skal vi inn på Fredriksvern Verft og parkere nede ved sjøen.  Det serveres lunsj på Hotell Wassilioff før retur til Langesund.

Vi håper på mange skuelystne på parkeringen når vi returnerer til parkeringen ved hotellet.  Det skal mingles og prates som forberedelse til bankett.

Aperitiff følges av bankett med tre retters middag og premieutdeling i godt selskap med de rundt på bordet ditt.  Avslutningen blir en gang på søndag morgen i henhold til den enkeltes utholdenhet!

Vår egen oppslagstavle i resepsjonen vil gi deg mye informasjon om treff- og dagsaktuelle saker så gå bortom og sjekk den hver dag.

Vel møtt!

 

Innlogging

Husk meg

Brukerinfo

Vi har 193 gjester og ingen medlemmer på besøk.